نوع ویزا :

توریستی عادی

کشور : هند

هشدار ها :حضور مسافر برای انگشت نگاری الزامی است

مدارک : اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار (از تاریخ پرواز) ، دو قطعه عکس رنگی 5x5 ، کپی کارت ملی و شناسنامه صفحه اول و دوم ، فرم مشخصات فردی ، در صورت داشتن ویزای قبلی هند تاریخ ورود و خروج اعلام شود.

توضیحات :

خرید ویزا